5 regrete pe care sper sa nu le mai am la 30 de ani

Nu stiu pana la ce varsta se considera ca esti tanar. Am trecut anul asta de jumatatea anilor 20 si ma indrept spre bariera celor 30 de ani. Ca orice om, imi fac griji si-mi pierd mult timp cu gandurile mele. In ultima perioada, am realizat ca am cateva regrete pentru cei 26 de ani ai mei, lucruri pe care as fi vrut sa le fac insa pe care sper sa le pun in aplicare pana pe 19 februarie 2016.

Mi-ar fi placut sa calatoresc mai mult. Nu pot spune ca n-am iesit din tara asta insa, in ultima perioada, ma vad nevoit sa stau locului. Imi tot zic ca exista si obiective din Romania pe care sa le vad dar nici acolo nu ajung. Am avut norocul sa plec in SUA pentru 3 luni si ceva in 2008, apoi sa vad Bruxelles. Sper ca pana la 30 de ani sa calatoresc mai mult, chiar si-n Romania.

As fi vrut sa economisesc din timp. Stiu ca e greu dar asta nu inseamna ca e imposibil. Mi-ar placea ca pana la 30 de ani sa am o suma de bani pusa deoparte pentru zilele negre. E greu sa strangi bani cand salariile sunt… asa cum sunt si mai ai si rate de platit. Nu e imposibil sa o fac si trebuie sa ma apuc serios de treaba.

Sper ca pana la 30 de ani sa fiu o persoana mai activa. Imi este dor de adolescenta si de perioada scolii generale, atunci cand ma trezeam dimineata la 7, aveam antrenament la fotbal pe la 9 30, de la 12 mergeam la scoala si seara ieseam din nou la fotbal sau in oras. Sunt constient ca vremurile astea au trecut dar trebuie sa-mi gasesc momente cand sa fiu mai activ si sa fac mai multa miscare. Merg in fiecare dimineata pe jos cam 15 minute, la fel si seara, dar nu e de ajuns.

Imi pare rau ca nu am pastrat legatura cu fostii colegi. De fapt, ca n-am pastrat legatura cu mai multi colegi. Sunt cateva persoane cu care ma mai vad, cu care mai vorbesc dar numarul e foarte mic. Mi-ar placea sa ma intalnesc cu ei si sa ne aducem aminte de toate lucrurile si intamplarile pe care le-am trait.

De asemenea, imi e ciuda ca oportunitatile de astazi nu erau si “pe vremea mea”. Ma refer aici la internshipuri in timpul facultatii sau alte programe din care-as fi putut invata. Imi pare rau ca nu am inceput sa blogguiesc mai devreme si ca nu m-am gandit la cum as putea face bani de mai mult timp.

Sunt si alte mici regrete insa care pot fi reparate mai usor sau deloc. Mi-ar fi placut sa investesc mai mult in mine, sa iubesc “cum trebuie” si sa nu dezamagesc unele persoane. Am o viata inainte si pe astea din urma le trec in categoria greselilor din care-am invatat.

One thought on “5 regrete pe care sper sa nu le mai am la 30 de ani”

  1. Eu zic sa le pui deoparte acum si sa treci la actiune, asa e mai probabil sa nu le ai la 30 de ani. Fain e ca toate privesc lucruri pe care NU le-ai facut, dar le poti face. Daca erau lucruri pe care le-ai facut si nu prea le mai puteai repara… mai greu. Go for it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.