Avantajele zilnice ale cafelei pentru cei ce lucreaza

Inca din 2008, de cand m-am apucat de blogging, mi-am dat seama ca sunt unele lucruri pe care nu le poti intelege pana cand nu le testezi tu insuti. De aici a pornit pasiunea mea pentru comunitatea locala de bloggeri din Iasi dar si pentru domenii mai nisate, cum ar fi berea sau cultura geek. Desigur ca lucrul asta nu se aplica doar la proiectele online. De exemplu, am testat sa vad care sunt avantajele si dezavantajele bautului de cafea. Am observat ca exista foarte multe pareri despre acest lucru, dar ceea ce-am observat cu siguranta este legatura dintre a bea cafea si a lucra. 

Imi aduc aminte ca am citit un articol mai vechi in care se arata cum oamenii prefera sa bea cafea si nu ceai sau alte bauturi si cum acestia au sanse mai mici sa sufere de Alzheimer sau boli de inima. Unele studii au aratat efectul pozitiv al cafelei si ajutorul acesteia de a preveni unele forme de diabet si protejarea ficatului impotriva cancerului. Normal ca exista si riscuri atunci cand bei cafea zilnic insa m-am gandit sa mentin tonul pozitiv al acestui articol.

De aceea va prezint urmatorul infografic despre avantajele zilnice ale cafelei pentru cei care lucreaza. Unele dintre acestea nu sunt atat de evidente pe cat ati crede.

avantajele-cafelei

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.