Cum te promovezi prin intermediul cartilor de vizita

E adevarat ca identitatea online, adica lucrurile pe care le facem pe retelele de socializare sau articolele pe care le scriem pe blogul personal, au ajuns sa ne defineasca mai bine decat niste carti de vizita, eu zic sa nu le eliminam cu totul din ecuatie.

Parerea mea este ca putem folosi cartile de vizita pentru a ne promova, daca suntem inteligenti. Trebuie sa muncim ca sa cizelam identitatea noastra online. Facand asta, vom putea intra in grupurile unor persoane importante din nisa noastra, vom putea arata celorlalti ca suntem pasionati de ceea ce facem si ne vom putea dezvolta aceste pasiuni pe zi ce trece. Dupa ce am facut aceste lucruri, vine momentul in care trebuie sa ne intalnim fata in fata cu cei care sunt interesati de ceea ce putem face pentru ei. Aici intervin cartile de vizita.

Nu spun ca acestea sunt esentiale in orice domeniu de activitate, fiind mai des intalnite la cei care fac afaceri, dar o carte de vizita facuta cu cap te poate ajuta pe termen lung. Iata cateva lucruri pe care le consider esentiale atunci cand te promovezi prin intermediul cartilor de vizita.

  • Materialul trebuie sa fie de calitate.  Nu ai vrea sa dai cuiva cartea de vizita si aceasta sa se rupa dupa 1 zi.
  • Designul trebuie sa fie de bun gust. Adica nu trebuie sa aiba aspect pixelat si nu trebuie incarcata cu prea multe elemente vizuale.
  • Mesajul trebuie sa fie clar. Atunci cand faci o carte de vizita trebuie sa pui numele tau, datele tale de contact dar si care sunt serviciile pe care le oferi.

Pentru ca o carte de vizita sa aiba efect, aceasta trebuie sa lase o impresie foarte buna. Chiar daca exagerez, aceasta trebuie sa fie memorabila. Ganditi-va la numarul cartilor de vizita pe care le poate primi cineva la o intalnire de networking. De dragul discutiei, haideti sa zicem ca persoana respectiva primeste cam 3 carti de vizita de la persoane care fac acelasi lucru. Atunci cand el va lua o decizie, pe langa impresia pe care i-ai lasat-o atunci cand v-ati intalnit si identitatea ta (online sau fizica), cartile de vizita vor avea un rol important.

Daca tot am vorbit despre carti de vizita memorabile, am selectat cateva modele de carti de vizita cu adevarat impresionante.

Carte de vizita cabina telefonica

carte-de-vizita-cabina telefonica

Carte de vizita Salon Masaj

carte-de-vizita-masaj

Carte de vizita sala Yoga

carte-de-vizita-yoga

Carte de vizita nisa constructii

carte-de-vizita-ciment

Cu ceva timp in urma, am facut si eu o comanda online pentru carti de vizita si mi-au placut foarte mult. Acum nu le  folosesc pentru ca am diversificat domeniile de activitate si ma voi orienta catre niste carti de vizita nisate.

carte vizita somnulescu

Cred ca e esential sa ai carti de vizita personalizate pentru fiecare domeniu in care activezi si nu un singur model pentru orice. De exemplu eu am proiecte pe mai multe nise: IT, generalist, bere, bijuterii, geek, locuri de munca etc. E greu sa fac un design care sa le contina pe toate, prin urmare aleg ceea ce e mai bun pentru fiecare domeniu.

One thought on “Cum te promovezi prin intermediul cartilor de vizita”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.