Despre Freelancing si Elance la Antena 1

Inca de anul trecut vorbisem cu Vali (Consul Elance Iasi) despre o emisiune la unul dintre posturile TV din Iasi si ii acceptasem invitatia de a lua parte. Dupa o luna, evenimentul s-a concretizat si weekendul trecut am fost prezenti in emisiunea lui Vasile Enuta de la Antena 1 Iasi – City Puls.

lancierii liberi

Pentru mine a fost cea de-a doua prezenta intr-un studio de televiziune, dupa aparitia de la Tele M Iasi, de anul trecut, cand am vorbit despre carti si ebooks. Avand in vedere ca ma simt ca acasa pe Elance, n-am avut probleme in a discuta despre cateva lucruri esentiale din domeniul freelancing-ului. Daca m-am balbait sau am ezitat in raspunsuri sa ma scuzati, a fost filmata la o ora la care multi dintre voi inca erati in pat.

A fost o experienta din care am invatat si ii multumesc lui Vali pentru ca m-a invitat sa discutam impreuna despre Freelancing. Emisiunea a fost live, duminica, 13 ianuarie de la ora 12.00. S-au vorbit multe despre Elance si despre freelancing iar eu am incercat sa ofer punctul de vedere al freelancer-ului care lucreaza deja de 5-6 luni pe Elance. S-au pus in discutie teme de baza, adica descrierea serviciului Elance, cateva lucruri despre cum functioneaza acest serviciu si pareri personale despre tot ce s-a putut discuta in aproape o ora de emisie.

As vrea sa le multumesc tuturor celor care au aflat despre emisiune si chiar s-au uitat, duminica de la 12 pe Antena 1 Iasi. Pentru cei care nu au vazut emisiunea live, mai jos aveti inregistrarea integrala.

[tube]qAV2G7VL8us[/tube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.