Evenimente cu bloggeri in Iasi

Se pare ca primavara nu a venit doar afara ci si in comunitatea noastra locala de bloggeri si antreprenori. De ce zic asta? Pentru ca in ultima perioada a crescut numarul evenimentelor din Iasi la care bloggerii participa. De exemplu, duminica trecuta (9 Martie 2014) a avut loc Cupa locala la Darts pentru bloggeri. Recunosc ca e prima data cand am jucat darts putin mai serios si chiar mi-a placut. Evenimentul a fost organizat de Iasi Darts Club carora as vrea sa le multumesc pentru ca ne-au primit cu caldura si au fost destul de draguti sa ne explice cu ce se mananca acest sport.

Am aflat ce inseamna un sistem competitional de tipul piramida dubla si am jucat 501 cu inchidere dubla. Da, stiu… pana duminica habar nu aveam ce inseamna toate astea, dar cu ajutorul membrilor Iasi Darts Club am invatat cate ceva despre darts, am vazut cat de pasionatii sunt ei de acest sport si am aflat despre Cupa de Darts din Iasi ce va avea loc pe 14-15 Martie la Hotel Unirea. Evenimentul este organizat tot de Iasi Darts Club si are premii de 5500 Lei. Mai multe detalii si inscrieri printr-un click pe poza de mai jos:

iasi-darts-cup

Acum, sper ca bloggerii din Iasi nu au uitat si de 15 Martie 2014, adica sambata aceasta cand va avea loc Blogmeet-ul cu numarul 43. Pentru mine este ceva mai special, pentru ca pe 9 Martie s-au implinit 4 ani de cand am facut grupul de Facebook – Bloggeri din Iasicare a ajuns momentan la aproape 250 de membri. Blogmeet-ul cu numarul 43 va avea loc in Duken Bar (vis-a-vis de Gradina Botanica, in Copou). Andrei s-a ocupat de organizare impreuna cu staff-ul de la Duken Bar si ne promite distractie.

blogmeet-iasi-43

Vrei sa organizezi un eveniment cu bloggeri in Iasi? Contacteaza-ma la salut@catalinbaciu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.