Fost CEO de la GROUPON lanseaza un album cu muzica motivationala pentru birou

Chiar daca nu mai este CEO la Groupon, Andrew Mason nu sta degeaba. Intr-un articol de pe blogul sau, acesta a anuntat ca se va muta in San Francisco si isi va petrece cel putin o zi pe saptamana la Y Combinator. In acelasi timp, Andrew a inregistrat un album muzical numit Hardly Workin’, care va fi lansat cat de curand. Acest album contine 7 melodii motivationale pentru persoanele tinere care de abia intra in campul muncii.

andrew-mason-groupon

Aceste cantece sunt facute pentru a ajuta tinerii sa inteleaga cateva idei pe care Andrew le considera esentiale pentru a atinge un nivel ridicat de productivitate.

In articolul sau, Mason spunea:

Am avut grija de peste 12000 de angajati la Groupon, majoritatea acestora avand sub 25 de ani. Un lucru care m-a surprins a fost ca multi dintre acestia veneau la munca fara sa stie lucruri de baza despre afaceri. Atunci cand ii intrebam “Nu ati citit carti despre afaceri?” acestia imi raspundeau “Carti de business? Nu ne-a interesat”. Am realizat ca exista o nevoie puternica de a prezenta notiunile elementare de business intr-o forma mai accesibila pentru tineri.

Nu stiu despre ce gen muzical va alege Andrew Mason pentru a trimite mai usor mesajul sau, dar sunt foarte interesat de acest album.

Voi ce faceti ca sa aveti un nivel ridicat de productivitate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.