To freelance or not to freelance?

August 2012 – nu mai retin ziua, dar asta e luna in care am ales sa devin freelancer. Este probabil una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat pana astazi. Nu o sa stau sa enumar motivele, dar o sa zic ca e ceva ce-mi place sa fac si ceva care se pliaza cu stilul meu de viata.

Totul a inceput printr-o intalnire cu Vali Ciacaru, cel care si acum este consul Elance in Iasi. Chiar daca decizia a fost 100% a mea, el a fost persoana care mi-a dat de inteles ca as putea sa-mi pun in aplicare talentul pe Elance.

In August fac 2 ani de cand sunt freelancer pe Elance si cred ca vor fi 2 ani foarte frumosi.

Tot venind vorba despre freelancing, ma gandesc ca ati fi interesati de un eveniment prin intermediul caruia sa va familiarizati cu conceptul de freelancing, va recomand sa mergeti Duminica (9 martie), de la ora 14.00, la The Grape (Iasi) unde va avea loc “To Freelance or not to Freelance”, organizat de Vali Ciacaru.

freelance

Evenimentul nu este organizat din postura de Elance Consul ci pentru a fi un prilej bun de a discuta despre avantajele si dezavantajele freelancingului ca si mod de lucru.

Deci, daca sunteti angajati dar va gânditi si la o cariera ca si freelanceri, daca sunteti deja freelanceri dar vreti sa aflati oportunitati noi sau sa gasiti colaboratori, daca sunteti de foarte putin timp neangajati si nu stiti în ce directie sa va îndreptati, acest eveniment ar putea fi o buna oportunitate sa gasiti raspunsuri.

Vali Ciacâru este freelancer de 4 ani si este Reprezentant Local Elance Romania, iar în timpul liber este Vice Presedinte al Clubului de Darts din Iasi.

Intrare libera, în limita locurilor disponibile (25). Pentru a va înscrie, va rugam sa accesati linkul de mai jos:

>> Formular Inscriere <<

Alte informatii sunt disponibile si in cadrul evenimentului organizat pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.