Ganduri la cald de la Startup Weekend Iasi 2014

Chiar daca am publicat pe un alt blog cate un articol pentru fiecare zi de la Startup Weekend Iasi 2014, m-am gandit ca ar fi bine pentru mine sa scriu si aici. Daca in articolele respective o sa gasiti informatii si poze de la cele trei zile ale evenimentului, aici voi scrie cateva lucruri subiective despre #swiasi. Mai jos aveti cele trei articole in cadrul carora am facut live-blogging:

  • Prima zi
  • Cea de-a doua zi
  • Ultima zi de la Startup Weekend Iasi

Avand in vedere ca evenimentul nu s-a terminat, nu pot sa va spun inca echipa si proiectul castigator, dar pot sa impartasesc cu voi cateva lucruri pe care le-am inteles sau pareri despre organizare.

E putin ciudat sa ma aflu intr-o sala plina cu oameni care lucreaza de zor, o gramada de lume se misca tot timpul, lumea e agitata si incearca sa termine cat mai repede fiecare task. Presupun ca asta e fenomenul de co-working si trebuie sa ma obisnuiesc cu persoanele care se plimba prin spatele meu, care-mi incetinesc putin procesul creativ.

Despre organizare nu am de zis decat de bine. Spre deosebire de alte evenimente de business din Iasi, Startup Weekend 2014 a fost organizat foarte bine. Participantilor li s-au asigurat toate conditiile pentru a putea lucra in liniste la proiecte.

M-am intalnit cu oameni pe care-i cunosteam si am interactionat cu persoane pe care nu le-am vazut in viata mea, dar cu care rezonam la un anumit nivel. In curand vor incepe prezentarile finale si emotia celor care urmeaza sa urce pe scena si sa-si promoveze munca se transmite catre fiecare individ din sala, chiar si catre mine.

Nu pot spune ca am o echipa preferata, sau hai poate am, dar nu vreau sa divulg nimic pana la anuntarea castigatorului. Atunci cand vor fi prezentarile finale voi incerca sa filmez fiecare prezentare si sa le pun pe contul de Youtube.

In cateva momente vor incepe prezentarile, revin cu pareri dupa ce evenimentul se va incheia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.