[INFOGRAFIC] De ce e bine sa lucram de acasa?

Chiar daca pe langa job-ul full-time mai fac si putin freelancing (in timpul liber), n-am ajuns la momentul ala cand pot sa ma intretin doar din munca pe care o fac acasa. De aceea ma vad nevoit sa lucrez in ambele parti, pentru a-mi creste venitul. Imi doresc ca freelancing-ul pe siteuri ca Elance sa-mi aduca un venit care sa-mi permita sa lucrez numai de acasa.

Mai jos avem un infografic despre avantajele freelancing-ului sau lucratul de acasa. Multe dintre statistici se aplica in SUA dar nici in Romania nu sunt departe de adevar. Unul dintre motivele pentru care as prefera sa lucrez de acasa este ca as economisi bani la benzina pentru ca as alimenta mai rar dar si la asigurarea masinii pentru ca daca nu circul la fel de mult, sansele ca sa fiu implicat intr-un accident rutier sunt mai scazute.

Nu este cazul meu dar sunt multi romani care fac “naveta” pentru a ajunge la locul de munca iar timpul respectiv este pierdut. Daca ai lucra de acasa, ai putea face ceva util cu timpul respectiv. In acelasi timp, infograficul ne arata ca schimbarea stilului de viata, adica inceperea lucratului de acasa si nu la birou, scade nivelul de stres cu 25% si creste productivitatea cu 10-20%.

Parerea mea este ca daca vrei sa faci freelancing si sa lucrezi de acasa, trebuie sa te adaptezi si sa te inveti sa stai departe de ispite, adica de orice iti poate distrage atentia pentru ca a lucra de acasa nu inseamna a sta toata ziua in fata calculatorului, pe facebook.

Haideti totusi sa vedem infograficul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.