Joburi de tip Fast-Food pentru freelanceri

Acum ca a trecut si prima luna din an, pot sa vorbesc cu placere despre cateva joburi pe care le-am facut. Nu ca n-as putea vorbi cu placere in general, dar aceste joburi fac parte din categoria fast-food, pentru freelanceri. Cum adica ce-s astea? Pai, pentru mine, sfarsitul anului cat si primele doua saptamani din an au insemnat cheltuieli si venituri reduse (pentru ca toata lumea era in vacanta). Asa ca m-am vazut nevoit sa iau cateva joburi pe Elance pe care sa le termin in cat mai scurt timp posibil.

ID-10098709-job-fast-food

Le zic joburi de tip fast food pentru ca “sunt scumpe” din punct de vedere al timpului pe care-l petrec lucrand la ele, satisfactia de a le avea este de scurta durata, pentru ca banii castigati pleaca repede din buzunar in alte parti si ca mi le doresc de indata ce se termina. 

In general, joburile de tip fast food sunt de scurta durata, implica un volum mare de munca si le faci doar pentru ca ai nevoie de bani, imediat. In alte circumstante, nici nu te-ai apropia de astfel de joburi pentru care trebuie sa muncesti extrem de mult, intr-un timp foarte scurt. Ceea ce trebuie sa intelegeti insa, ca in categoria joburilor de tip fast food nu intra si cele platite prost. De cele mai multe ori, plata este pe masura muncii tale, numai ca vei lucra cu o viteza incredibila, doar ca sa le termini mai repede.

Ca sa va dau si un exemplu de astfel de job, timp de 5 zile, am lucrat pentru un site din UK iar task-ul implica research, content si putina editare foto pentru 750 de articole in wordpress. Nu era complex, doar ca mi-a tocat foarte mult timp. Cu toate acestea, rasplata a fost pe masura si in urma colaborarii am primit inca 2 proiecte secundare.

Cateodata ti-e pofta de un asemenea job, chiar daca o sa-ti para rau dupa ce-l termini.

“Speedy Typing On Keyboard” image courtesy of [adamr] / FreeDigitalPhotos.net”.

One thought on “Joburi de tip Fast-Food pentru freelanceri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.