Nu trebuie sa crezi in tine ca sa ai succes

Bine, “a avea succes” poate fi interpretat in zeci de feluri, in functie de ce vrea fiecare dintre voi. Cu toate astea, am realizat ca nu trebuie sa crezi in tine ca sa ai succes in ceea ce faci. Vorbeam azi noapte cu un alt freelancer despre proiecte si planuri de viitor si tipa respectiva ma intreba cum pot sa ma trezesc in fiecare zi cu chef de munca si sa scriu atatea articole si pe langa asta sa mai fac si pe asistentul pentru alti antreprenori.

Raspunsul meu a fost extrem de simplu: nu ma trezesc in fiecare zi cu chef de munca, dar imi fac treaba.

Am avut perioade in care ma gandeam mai mult decat puneam in aplicare, momente in care viata mi se parea plina de nesimtire, porcarii si mi se parea ca nu o s-o scot la capat nicicum. Imi pierdusem orice credinta pe care o aveam, nu mai credeam in mine sau in altceva si eram cu totul la pamant. Asta pana cand am realizat ca nu trebuie sa cred in mine ca sa am succes. Mi-am dat seama ca daca vreau cu adevarat sa fac ceva, o fac si gata, fara prea multa gandire.

ID-100152781-pasiune-curaj

Ca sa ai succes in ceea ce faci, trebuie sa ai pasiune si curaj, credinta las-o in mainile altora. A crede in tine inseamna a-ti inchipui ceva ce nu s-a intamplat. “Cred ca pot sa fac asta” e o replica de tot rahatul pentru ca nu ai nevoie sa-ti imaginezi cum va fi ci trebuie sa pui in aplicare ceea ce trebuie sa faci. Ai nevoie de pasiune pentru ca sa te dedici 100% proiectului sau oricarui tip de munca pe care o faci si mai ai nevoie de curaj pentru a te trezi in fiecare dimineata, chiar si cand nu ai chef de munca si pentru a lucra cu spor, pentru tine. Pasiunea si curajul sunt unele dintre cele mai importante lucruri pe care le ai si care te ajuta sa-ti dezvolti afacerea, persoana sau orice ai vrea tu sa faci.

Daca m-ar intreba cineva daca cred in mine, i-as raspunde ca habar nu am, dar ca sunt foarte pasionat de ceea ce fac si am curajul sa imi duc munca pana la bun sfarsit. Haideti sa lasam inchipuirile astea pe mana altora, credinta e ceva inchipuit. N-am zis fals, nu.

A crede in tine e de fapt o nevoie de a te pacali intr-un fel ca totul va fi bine. Nu ai nevoie sa te pacalesti ca va fi bine daca iti dezvolti pasiunea si curajul.

Iata si un video destul de edificator.

[tube]5eEBsIV-O_k[/tube]
sursa video

“Crocodylidae Or Crocodile Show”Image courtesy of [Teerapun] / FreeDigitalPhotos.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.