Si ce daca internetul e plin de prosti?

Da, am inteles. Internetul e plin de prosti, mai ales in Romania. Dam peste agramati, cocalari sau pur si simplu oameni care nu inteleg cam cum functioneaza internetul dar totusi incearca sa-si impuna modul de a gandi. M-am saturat sa fac parte din “politia internetului” sa corectez lumea atunci cand face greseli gramaticale sau cand distribuie tot felul de poze stupide pe facebook sau pe oricare alta retea sociala.

Atentia pe care le-as acorda-o dar si timpul in care as face asta sunt niste unelte extrem de importante pentru mine. Hai sa fim seriosi, oricat de mult am incerca noi sa “transformam internetul din Romania” ca sa nu mai dea dovada de prostie, n-o sa putem face asta niciodata. Nu zic ca n-ar trebui sa incercati sa faceti asta – fiecare isi foloseste timpul dupa bunul plac si cum il avantajeaza cel mai bine. Toata prostia asta care inconjoara online-ul romanesc ma oboseste, ma lasa fara vointa si imi distruge increderea in noi, ca specie. Daca-mi face atat de mult rau, de ce sa continui asa?

Pe langa orice dovada de prostie online, Facebook-ul e pe primul loc. De cand folosesc aceasta retea sociala n-am vazut nimic folositor care sa se intample acolo. Facebook e atat de interesant incat sa te tina acolo, pe site, sa tot dai scroll dupa scroll in speranta ca va aparea ceva nou. News Flash: Asta-i timp pierdut. Daca te mai apuci sa te consumi pentru porcariile pe care le zic unii pe facebook, iti faci si mai mult rau.

Dupa cum am zis de atatea ori – eu imi vad de treaba si lucrez zilnic timp de ore bune pentru mine si pentru cei la care tin. Daca tu vrei sa-ti petreci timpul ala incercand sa “corectezi internetul” n-ai decat. Pentru mine, solutia e si mai simpla: nu-mi mai pasa. N-au decat sa fie prosti, sa-si piarda timpul si sa share-uiasca poze cu Fuego si conectar. Nu mai dau 2 bani pe toata treaba asta.

Wake the fuck up, ar zice unii…dar nu eu.

Eu imi vad de treaba mea.

sursa imagine: copyblogger.com

3 thoughts on “Si ce daca internetul e plin de prosti?

  1. “Internetul e plin de prosti, mai ales in Romania”- dar de ce mai ales in Romania? Si cu ce te deranjeaza de fapt prostii? Ca scriu incorect gramatical? Ca posteaza poze care nu-ti plac? Serios?! Ignora-i, geniule! Da-le block sau unsubscribe sau ..whatever!!
    “Pe langa orice dovada de prostie online, Facebook-ul e pe primul loc. De cand folosesc aceasta retea sociala n-am vazut nimic folositor care sa se intample acolo.” – Si de ce mai folosesti Facebook-ul atunci? Daca tot nu se intampla nimic “folositor”… Si ce te deranjeaza pe tine cum vor sa-si piarda alte persoane timpul?
    In general imi place cum scrii si stiu ca toti avem dreptul la opinie, dar parca ceva nu e tocmai in regula cu articolul asta. Poate ai avut o zi frustranta..e de inteles. 🙂 Nu sunt hater-ita, dar ar cam trebui sa-ti recitesti articolul. Poate iti dai, totusi, seama ca gresesti 🙂 E doar o parere, desigur 😛

  2. Da ce daca e plin de prostii mai ales in Romania de ce trebuie sa corectam noi mereu oamenii care scrie incorect?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.